Peper

Peper

Onze innovatieve oplossingen voor het werken van peper

Peper of zwarte peper is een specerij met een zeer scherpe smaak. Peper bestaat uit verschillende kleuren, groen, wit en zwart. Peperkorrels zijn gedroogde vruchten die zijn gekookt en geserveerd in de keuken en restaurants. Dinnissen heeft veel ervaring met het verwerken van peper en kan u zeker helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw productieproces met pepers.

Wij willen onze ervaring en kennis delen om productieprocessen wereldwijd te verbeteren. Onze experts weten alles wat er te weten valt over producten als peper en zwarte pepers. Onze kennis gecombineerd met de slimme manier van werken stelt ons in staat om de beste innovatieve oplossingen voor onze klanten te vinden.

Peper procesapparatuur

Proceslijnen speciaal ontworpen voor het verwerken van peper

We hebben veel machines geleverd voor de voedselverwerkende industrie. Een van deze machines is onze Pegasus® menger. Deze machine kan op maat worden gemaakt om aan de strenge eisen van deze industrie te voldoen en beschikt over een zeer unieke mengtechnologie. Deze machines kunnen klein zijn door de zeer korte mengtijd. Mede dankzij deze specificaties is de machine sneller schoon te maken en heeft deze meer uptime. Het aangepaste ontwerp van onze Pegasus® menger, gecombineerd met de unieke mengtechnologie en de andere hygiënische eigenschappen, maakt de menger echt de beste optie voor producenten die werken met voedingsproducten zoals peper en zwarte pepers.

De Pegasus® menger is niet de enige succesvolle machine in de peper-industrie. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van machines en complete verwerkingslijnen speciaal ontworpen voor peper.

Peper

onderstaand zijn innovatieve voorbeelden van onze oplossingen voor het verwerken van peper

Pegasus Mixer - PG-3000
Centrifugaal zeefmachine 4
Pegasus 4500 menger
Pegasus 7C-MG Menger open
CZ wingdoor zeefmachine
Pegasus 3000 menger
Complete zeefmachine

Our food processing solutions


Meer informatie
Meer weten over onze ervaringen met pepers en de voedselindustrie?
Neem gerust contact op met een van onze experts, zij vertellen u graag meer over onze ervaringen en helpen u graag verder met uw specifieke productieproces.

Han Joosten

Contact

Frans Bakker

Contact

Anouk van Veen

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Peper