Zout

Cross-industrie ervaring stelt ons in staat om productieprocessen te innoveren

Zout is een verzamelnaam voor magnesium, keukenzout en enkele andere soorten zout. Het product bestaat uit de stoffen natrium en chloride, die goed oplosbaar zijn in water. Zout wordt gebruikt om producten op smaak te brengen, de structuur van voedingsmiddelen te verbeteren en de houdbaarheid te verlengen. Bent u op zoek naar een specifiek productieproces met zout? Dinnissen kan u helpen om de beste oplossing voor uw proces te vinden.

Ons team van specialisten zijn echte experts. Heeft u een vraag over zout, onze machines of hoe de verwerking van zout in zijn werk gaat? Onze specialisten weten alles wat u wilt weten over uw specifieke vraag. Wij vinden en produceren innovatieve oplossingen voor uw specifieke productieproces.

Zout
Zout

Zout procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor het verwerken van zout

Dinnissen bied een breed scala aan specifieke verwerkingsmachines aan. Als voorbeeld onze Pegasus® menger, deze machine kan op maat worden gemaakt om te voldoen aan de strenge eisen in de mineralensector. Wij produceren mengers die in slechts één stap precies kunnen mengen en bevochtigen. Het feit dat er in één enkele stap meerdere stappen kunnen worden uitgevoerd, maakt onze Pegasus® menger erg uniek. Zout heeft een zeer snelle mengtijd en dat terwijl een grote batch tegelijk in een continue menger kan worden gedraaid. Onze Pegasus menger is absoluut de beste optie voor producenten die met producten als zout werken.

Onze Pegasus® menger is niet de enige belangrijke machine tijdens het proces. Zie hieronder enkele voorbeelden van machines en complete verwerkingslijnen ontworpen voor zout.


bekijk hieronder afbeeldingen van innovatieve oplossingen voor de verwerking van zout

Pegasus® 4500 Wingdoor
Big bag vulstations
Pegasus® Menger
Hamex Hamermolen 03
Nieuwe Hamex hamermolen
Brokkenbreker
big bag process
Dinnissen hamermolen semi
Big bag losstation met dima
Hamex Hamermolen 05
Big bag losstations
Hygiënische brokkenbreker open
Pegasus 4500 menger

Our food processing solutions


Meer informatie
Als u meer wilt weten over onze ervaringen met zout,
Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten,
zij zijn echte experts en ze willen graag praten over hun ervaring en over uw specifieke productieproces.

Frans Bakker

Contact

Anouk van Veen

Contact

Han Joosten

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Zout