Procesverwerking van thee

Door kennis van de product eigenschappen kunnen we ons proces optimaliseren

Thee is een warme drank en is verkrijgbaar in veel verschillende smaken. Thee wordt gemaakt van de bladeren en knoppen van de theeplant. De meest geconsumeerde thee ter wereld is zwarte thee. Om het thee te noemen, moet het gemaakt zijn van de theeplant Camelia sinensis. Of u nu met thee produceert, Dinnissen kan u zeker helpen om de juiste oplossing voor uw proces te vinden.

We hebben veel ervaring in de voedings- en thee-industrie. Deze ervaring heeft het voor ons mogelijk gemaakt om elke dag beter te worden. Dus we zullen morgen beter zijn dan vandaag. De kennis die we hebben, gecombineerd met ons streven om de beste te zijn, stelt ons in staat om voor elk probleem de juiste oplossing te vinden.

Thee
Thee

Thee procesapparatuur

Verwerkingslijnen speciaal gericht op thee

Dinnissen heeft in de afgelopen decennia verschillende machines ontwikkeld voor de voedings- en thee-industrie. Een van deze machines is de Pegasus® Vacuum Coater. Deze machine heeft veel ideale specificaties voor het verwerken van thee. Het is mogelijk om meerdere bewerkingen in één stap te realiseren, zoals mengen en vloeistof op het product spuiten (smaakstof). Drogen onder vacuüm zorgt voor een lagere temperatuur wat zorgt voor minder energie en een betere smaak.

Het feit dat we meerdere stappen kunnen doen met slechts één enkele machine, maakt de Pegasus® Vacuum Coater een goede optie voor producenten die met producten zoals thee werken. Hieronder staan enkele voorbeelden van de Pegasus® Vacuum Coater, andere machines en complete verwerkingslijnen voor het verwerken van thee.


Hieronder zijn machines en proceslijnen weergegeven voor de procesverwerking van thee

Pegasus® Vacuum Coater
Pegasus vacuum process
Pegasus 7500 menger
Pegasus 3000 menger
Pegasus Vacuum Coating process
Pegasus Vacuüm coater met sproeileiding

Our food processing solutions


Meer informatie
Helaas is het voor ons niet mogelijk om al onze machines en proceslijnen te publiceren, zoals u zult begrijpen.
Als u interesse heeft in onze machines, proceslijnen of ervaring met thee, voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met een van onze experts.

Han Joosten

Contact

Anouk van Veen

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Thee