Proteïne

Proteïne verwerken

Het begrijpen van het product zorgt voor de juiste oplossing

Wat zijn proteïnen? Proteïnes zijn voedingsstoffen die goed zijn voor het menselijk lichaam. Ze versterken het lichaamsweefsel, dienen als brandstofbron en bevorderen de spieropbouw, zodat het als functie heeft om uw lichaam op te bouwen en te herstellen. Het haar en nagels van het menselijk lichaam zijn meestal gemaakt van proteïne. Dinnissen heeft enorm veel ervaring met produceren van machines voor het verwerken van zuivelproducten zoals proteïne.

Om klanten de juiste informatie of oplossing te kunnen bieden, moeten we hun product(en) begrijpen. Elk product heeft zijn eigen unieke kenmerken en we kennen alle kenmerken van proteïne. Onze kennis stelt ons in staat om voor uw specifieke productieproces de juiste oplossing te vinden en te produceren.

Proteïne procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor proteïne

We hebben aan meerdere projecten met proteïne gewerkt en hebben altijd de gewenste resultaten behaald. We hebben een breed scala aan zuivel-specifieke verwerkingsapparatuur. Bijvoorbeeld het big bag losstation. Het big bag losstation is een machine, zoals de naam al aangeeft, om big bags te legen. De big bags worden ergonomisch aangedokt voor minimale inspanning. De big bags worden aangedokt met een traversesysteem met verticaal hijsen en zonder rotatie.

De eenvoudige maar zeer effectieve stappen van deze machine maken de machine echt de beste optie voor producenten die met proteïne werken. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van deze machine, andere machines en complete lijnen voor de verwerking van proteïne.

Proteïne

hieronder zijn enkele voorbeelden weergeveven van machines voor het verwerken van proteïne

DIMA®-X 200-zakkenleger
Pegasus® 4500 Wingdoor
Monsternamesysteem
Big bag vulstations
Pegasus® Mixers collectie
Vulkop big bag vulstation
Pegasus 3000 menger
Monsternamesysteem gedemonteerd
Big bag losstation met dima
Pegasus 4500 menger

Our dairy processing solutions


Meer informatie
Het is voor ons niet mogelijk om al onze projecten en machines voor het verwerken van zuivelproducten zoals proteïne te publiceren, zoals u zult begrijpen.
Mocht u interesse hebben in een van onze machines of onze ervaring met proteïne, voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met een van onze experts.

Han Joosten

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Frans Bakker

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Proteïne