Onze service

SLA

SLA

De industriële belevingseconomie

Ook binnen de industrie ontstaat bij gebruikers van producten en/of diensten de vraag: wat ontvang ik voor mijn investering en is dit het waard? We leven immers in een economie die steeds meer om beleving draait. Wat u ondervindt en ervaart is leidend. Daarom wordt er binnen de complete Dinnissen-organisatie, naast de productie van uw machine, veel aandacht besteed aan bovenliggende onderwerpen, zoals hygiëne, storingsreductie, efficiency, ergonomie en vele andere individuele klantwensen. Gezamenlijk genereert dit een substantiële lijst aandachtpunten die doorlopen worden voor, tijdens en na de productie van uw machine.

Waarom? Simpel. Indien Dinnissen in staat is u te beschermen tegen claims, storingen en andere productiebedreigende factoren, dan kunt u daar uw voordeel mee doen. En die ervaring is in beider belang. Dergelijke aandachtspunten vindt u dan ook terug in de Dinnissen-SLA, die geheel op basis van uw individuele wensen wordt opgesteld. Bovendien heeft Dinnissen alle disciplines in eigen huis zodat er snel en adequaat wordt gereageerd op al uw vragen en wensen. 

Heeft u op dit moment een vraag? Neem dan gerust contact op met al uw vragen. Ons team staat voor u klaar.

Neem contact op


Spare-parts

Spare parts-voorraden zijn bedoeld om uw machine continu operationeel te houden. 

Het minimaliseren van wachttijden om de juiste onderdelen op de juiste bestemming te krijgen is van substantieel belang. Als vanzelfsprekend helpt Dinnissen u om mogelijke downtime van uw machines tot een minimum te reduceren. Hiervoor hanteert Dinnissen een speciaal spare parts-managementsysteem, waarbij specifieke slijtageonderdelen niet alleen direct voorhanden zijn maar ook snel naar de door u gewenste bestemming worden afgestuurd.

Echter, ook minder slijtagegevoelige onderdelen kunnen door verkeerd gebruik of invloeden van buitenaf beschadigen, waardoor uw productie tot stilstand kan komen. Dinnissen denkt graag met u mee hoe u wenst dat machine- dan wel slijtagedelen voor u op voorraad worden gehouden. Want wat of hoe u het ook wenst, het wordt direct en adequaat voor u geregeld en naar wens vastgelegd in een sluitende overeenkomst.

Neem contact op

Wallpaper Dinnissen

Dinnissen Productivity Platform (DPP)

Dinnissen Productivity Platform (DPP) login

Hoe verkrijgt u maximale output uit uw machines? Hoe kan Smart Industry, IOT en beheer op afstand u helpen om processen efficiënter en financieel rendabeler te maken? 

Machineparkbeheer en productie-inzicht wordt binnen de complete maakindustrie steeds relevanter. De diverse cloud-technieken kunnen u daarbij uitstekend helpen.

Een mooi voorbeeld hiervan is het Dinnissen Productivity Platform, waarbij uw machine of installatie via de cloud met u communiceert. Een eenvoudige veilige en betrouwbare manier om op elk gewenst moment en locatie inzicht te krijgen in het rendement van uw productie, inclusief de service-status en mogelijke productie-onderbrekingen. Via DPP ontvangt u een all-in-one oplossing, waarbij de meest waardevolle productiedata op uw mobiel, tablet of PC op een eenvoudige manier opgevraagd kunnen worden. Dit biedt u diverse voordelen, zoals:

  • Remote service
  • Machine monitoring
  • Alarmen generatie
  • High end dashboard creatie
  • De cloud based DPP: automatische update wanneer u inlogt
  • Via uw mobiel of tablet of PC meekijken op het HMI-scherm, inclusief real time informatie

Klik hier om in te loggen

Neem gerust contact op met al uw vragen


Laboratorium

Als vanzelfsprekend bezit Dinnissen een eigen kwaliteitslaboratorium, waar de eigenschappen van grondstoffen, hulpstoffen en halffabricaten vóóraf kunnen worden getest.Daarnaast kunnen de testresultaten in het eigen D-Innocenter geanalyseerd worden op gewenste producteigenschappen. 

Op deze manier is Dinnissen in staat om voor u een passende installatie te ontwerpen en te bouwen, waarmee u het best mogelijke resultaat realiseert. Als producent wilt u immers een constante product-eindkwaliteit, zodat u gevrijwaard bent van claims en productaansprakelijkheden.

Maak gebruik van de faciliteiten die Dinnissen u kan bieden op dit terrein. Laat u helpen met het verkrijgen van de gewenste eindkwaliteit. En ontvang advies voor de juiste productverpakking. Dinnissen biedt u zekerheid en continuïteit, dankzij ruim 70 jaar expertise en bewezen kwaliteit.

Neem gerust contact op met al uw vragen

D-Innocenter

Engineering Dinnissen

D-Innocenter

Dinnissen werkt met een brede variëteit aan opdrachtgevers samen om innovatieve oplossingen verder te ontwikkelen en te optimaliseren. 

Daarom is er geïnvesteerd in het eigen D-Innocenter, waar de bedachte concepten gesimuleerd en getest worden. Zien is immers geloven.

Wilt u een capaciteit testen tijdens het legen van Big Bags, zeven, malen, breken of mengen? Wilt u een stofemissie meten? Wilt u weten hoeveel residu er exact is achtergebleven? Wilt u een nulmeting uitvoeren of wilt u weten of het ingemengde volume van micro-ingrediënten exact klopt? Wilt u de snelheid, capaciteit en/of breuk van uw transportopstelling vooraf controleren?

Voor elke vraag vindt u in het D-Innocenter een complete testopstelling, die elke praktijksituatie test en bewijst dat de geboden oplossing aan de specificaties voldoet. Dit garandeert u zekerheid dat de gerealiseerde oplossing ook in uw eigen productieomgeving direct operationeel is en de gewenste capaciteit levert. Een gerust gevoel.

Ons team staat voor u klaar

Henk Kuijpers - Chief Executive Officer

We believe that simply wanting the best for our customers and employees is the best long-term strategy.

Henk Kuijpers - Chief Executive Officer