Stereaat procesverwerking

Het begrijpen van het product zorgt voor de juiste oplossing

Stereaat is een keten van verzadigd dierlijk vetzuur. Het is ook te vinden in plantaardige vetten en oliën. Het product is te gebruiken voor bijvoorbeeld capsules voor medicijnen. Produceert u met machines voor de verwerking van stereaat? Dinnissen helpt u graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke productieproces.

Ons doel is om productieprocessen wereldwijd te verbeteren. Daarom delen we onze uitgebreide knowhow. Door onze kennis te delen met onze klanten en alle andere mensen in de wereld, kunnen we innovatieve oplossingen vinden en produceren voor elk mogelijk proces van de hele wereld.

Stearaat
Stearaat

Stereaat procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor stereaat

Stereaat is een bijzonder product en wij werken al tientallen jaren met dit product. We hebben een breed scala aan specifieke verwerkingsapparatuur in deze branche. Bijvoorbeeld onze op maat gemaakte DIMA-man. De DIMA-man is een machine die ontwikkeld is om allerlei soorten zakken te ledigen. Deze machine heeft een zeer hygiënisch ontwerp en een hoge flexibiliteit. We hebben in onze geschiedenis veel verschillende DIMA-man's geproduceerd.

Benieuwd wat voor machines we nog meer hebben ontwikkeld voor de verwerking van stereaat? Hieronder vindt u enkele voorbeelden van innovatieve machines en productielijnen voor de verwerking van stereaat.


HIERONDER ZIJN ENKELE FOTO'S VAN MACHINES EN COMPLETE LIJNEN VOOR DE VERWERKING VAN STEreaat

DIMA®-X 200-zakkenleger
Pegasus® 4500 Wingdoor
Monsternamesysteem
Big bag vulstations
Pegasus® Mixers collectie
Vulkop big bag vulstation
Pegasus 3000 menger
Monsternamesysteem gedemonteerd
Big bag losstation met dima
Pegasus 4500 menger

Our chemical processing solutions


Meer informatie
Helaas is het niet mogelijk om al onze machines en projecten te publiceren, zoals u zult begrijpen.
Mocht u interesse hebben in een van deze machines of onze ervaringen met stereaat, schroom dan niet om contact te zoeken met een van onze specialisten!

Chris Cleven

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Frans Bakker

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Stearaat