1. Automatisering

  Automatisering

  Als vanzelfsprekend is de geautomatiseerde besturing van elke machine in uw productieproces een punt van aandacht. Weet dat Dinnissen een eigen team besturingsspecialisten in huis heeft om op zowel eenvoudige als complexe vraagstukken het correcte antwoord te formuleren. Een antwoord waar ruim 70 jaar proceservaring aan ten grondslag ligt.

  Onze oplossingen

  Meer informatie

 2. Product inname

  Product inname

  Of u nu zakken, Big Bags, tankauto’s of silo’s wilt legen, Dinnissen heeft voor elke situatie een bewezen oplossing. Volledig automatisch dan wel handmatig equipment, waarbij veiligheid, hygiëne en efficiency centraal staan.

  Onze oplossingen

  Meer informatie

 3. Conveying & Handling

  Conveying & Handling

  U wilt poeders, korrels of granulaten over een korte of lange afstand transporteren? En u wilt dat dit hygiënisch, stofvrij, efficiënt, energiezuinig maar ook behoedzaam gebeurt? Dinnissen biedt u meerdere beproefde pneumatische en mechanische oplossingen voor de meest uiteenlopende verpakkingseenheden. Oplossingen die zich wereldwijd al veelvuldig bewezen hebben.

  Onze oplossingen

  Meer informatie

 4. Doseren & Wegen

  Doseren & Wegen

  Iedereen begrijpt het belang van correct wegen en continu dan wel batchmatig doseren. Inclusief een kloppende registratie van volume en gewicht. Dinnissen kan u op dit terrein uitstekend helpen, met zowel gravimetrische als volumetrische oplossingen. Uw Dinnissen-aanspreekpunt luistert graag naar uw wensen.

  Onze oplossingen

  Meer informatie

 5. Mengen

  Mengen

  Poeders, granulaten, geëxtrudeerde producten, micro-ingrediënten, vloeistoffen tot en met verse groenten; met de Dinnissen-oplossingen mengt u ze met exact het gewenste resultaat. Snel om tijd, kosten en energie te besparen, en nauwkeurig om productbeschadigingen te voorkomen.

  Onze oplossingen

  Meer informatie

 6. Malen & Breken

  Malen & Breken

  Dinnissen helpt u met het snel en efficiënt malen en breken van ingrediënten, tot exact de juiste samenstelling en korrelgrootte. Begrippen die hierbij centraal staan zijn hygiëne, energiebesparing, minimale verspilling en het voorkomen van contaminatie.

  Onze oplossingen

  Meer informatie

 7. Zeven

  Zeven

  Welke oplossing u ook zoekt, Dinnissen heeft een groot aantal oplossingen klaar staan om uw poeders, korrels en granulaten snel en betrouwbaar te zeven met exact het gewenste eindresultaat.

  Onze oplossingen

  Meer informatie

 8. Verpakken

  Verpakken

  U wenst snel, efficiënt, hygiënisch en stofvrij te verpakken volgens de internationale richtlijnen? U wenst een optimale logistieke oplossing voor bijvoorbeeld één Big Bag per week of 50 Big Bags per uur? En u wenst een oplossing voor het legen of vullen van vaten, zakken, octabins en een bag-in-box? Dinnissen heeft het antwoord op al uw vragen.

  Onze oplossingen

  Meer informatie

Samen behouden we structureel de voorsprong

Contact

Dinnissen BV
 • Ruim 70 jaar ervaring in jouw branche als system integrator
 • Alles in eigen huis: engineering, productie, testen en installatie
 • Altijd een innovatieve oplossing op maat, voor jouw complete proces

Een gesprek met één van de Dinnissen-specialisten zal u overtuigen van de toegevoegde waarde 
van onze oplossingen voor uw proces.

Dinnissen BV

VALUE INNOVATORS
BY NATURE

In 1948 creëerden we onze eerste machine. Vandaag gebruiken miljarden mensen, elke dag producten die door Dinnissen-machines zijn aangeraakt. Door win-win te denken in alles wat we doen, door problemen als potentiële oplossingen te zien, en door de juiste dingen te doen als niemand meekijkt, zijn wij wereldleider geworden in de procestechnologie van poeders, korrels en granulaten.

Our story

Frans Bakker - Chief Commercial Officer

We believe that continuity is the foundation of all worthwhile success.

Frans Bakker - Chief Commercial Officer