Aquafeed

Het begrijpen van het product zorgt voor de juiste oplossing

Aquafeed is zoals de naam al aangeeft, voer voor dieren die net als vissen in het water leven. Het voer bevat uitgebalanceerde voeding en is een modern onderdeel van de aquacultuur. De voeders, in de vorm van pellets of granulaten, zorgen voor de voeding in een geconcentreerde en stabiele vorm. Dit maakt het mogelijk om de vissen efficiënt te voeren en zo hun groei te maximaliseren. Ons team van experts kan u echt helpen om de juiste oplossing te vinden.

Ze weten alles over producten in de aquafeed sector. De kennis en de technische knowhow die we hebben, gecombineerd met onze slimste manier van werken, stelt ons in staat om voor elke klant de juiste oplossing te vinden voor hun specifieke productieproces.

Aquafeed
Aquafeed

Aquafeed procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor aquafeed

We hebben aan meerdere projecten met aquafeed gewerkt en hebben altijd de resultaten behaald die onze klanten verwachtten. We bieden een breed scala aan voer specifieke verwerkingsmachines. Als voorbeeld de finisher. Met de finisher kunt u slijpen / breken met minimale stofontwikkeling terwijl er geen luchtbeweging optreedt. Andere succesvolle machines in deze sector zijn de Pegasus® menger, Pegasus® Vacuum Coater en nog veel meer.

Dinnissen heeft in de loop der jaren vele succesvolle projecten ontwikkeld voor de aquafeed-industrie. Deze machines zijn vandaag beter dan gisteren. Dat is hoe we werken. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van machines en complete verwerkingslijnen die specifiek ontworpen zijn voor de verwerking van aquafeed.


HIERONDER ZIJN ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE VOEDERVERWERKINGSOPLOSSINGEN

Pegasus Vacuum Coating process
Pegasus® 4500 Wingdoor
Pegasus Vacuüm coater met sproeileiding
Hamex Hamermolen 03
Big bag vulstations
Pegasus 4500 menger
Centrifugaal zeefmachine
Pegasus® Menger
Trommelzeef
Big bag losstations

Our aquafeed processing solutions


Meer informatie
Helaas is het voor ons niet mogelijk om al onze projecten in de aquafeed-sector te laten zien, zoals u zult begrijpen.
Wilt u meer weten over onze ervaring, of wat wij voor uw specifieke productieproces kunnen betekenen, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Peter Raeven

Contact

Juul Jenneskens

Contact

Robert Michels

Contact
Frans Bakker - Technisch-commercieel directeur

Natuurlijk lopen we voor de troepen uit. Dat maakt het ingewikkeld, maar ook een grote uitdaging.

Frans Bakker - Technisch-commercieel directeur

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Aquafeed