Premix for food

Premix

Door kennis van de producteigenschappen kunnen we ons proces optimaliseren

Premix is een mix van vitamines en mineralen, nucleotiden, aminozuren en vele andere ingrediënten die functioneel zijn voor je lichaam. Dit product is op maat gemaakt waarbij elke voedingsstof wordt voorgeschaald en gemengd om het perfecte premixproduct te maken.

Dinnissen Process Technology heeft een team van specialisten voor de voedingsmiddelenindustrie. Ze zijn echte experts en weten alles wat er te weten valt in deze branche. We worden vertrouwd door de beste en we willen het meest betrouwbare bedrijf ter wereld worden. Door onze slimme manier van werken zijn wij in staat om voor uw specifieke productieproces vernieuwende verwerkingslijnen te vinden en te produceren.

Premix procesapparatuur

Verwerkingslijnen speciaal gericht op premix

Dinnissen is al tientallen jaren actief in de voedingsmiddelenindustrie. We hebben verschillende machines en verwerkingslijnen van voedingsspecifieke apparatuur ontwikkeld. Bijvoorbeeld onze DIMA-man machine. Deze machine is speciaal gemaakt om verschillende maten zakken te ledigen. De DIMA-man heeft een zeer hygiënisch ontwerp en kan op maat worden gemaakt om te voldoen aan de strenge eisen van de voedingsmiddelenindustrie. Deze machine, gecombineerd met zijn flexibiliteit, is de beste optie voor producenten die werken met premix voor voedsel.

De DIMA-man is natuurlijk niet de enige indrukwekkende machine voor de voedingsindustrie. Wij ontwikkelen big-bag vulstations, Pegasus®-mengers en nog veel meer machines. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van machines die speciaal zijn gemaakt voor het verwerken van premix voor voedsel.

Premix for food 02

ENKELE VOORBEELDEN VAN machines GESCHIKT VOOR DE VERWERKING VAN PREMIX VOOR VOEDSEL

DIMA®-X 200-zakkenleger
Big bag vulstations
Vulkop big bag vulstation
Pegasus 7500 menger
Big bag losstation met dima
Triltransport verzetbaar

Our feed processing solutions


Meer informatie
Helaas is het voor ons niet mogelijk om al onze projecten te laten zien, zoals u ongetwijfeld begrijpt.
Wilt u meer weten over onze ervaring met premixen en wat wij voor uw specifieke productieproces kunnen betekenen, neem dan gerust contact op met onze specialisten.

Robert Michels

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Han Joosten

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Premix for food 03