Verwerking van aardappelzetmeel

Onze expertise van product eigenschappen stelt u in staat uw proces te optimaliseren

Aardappelzetmeel is zetmeel gemaakt uit de cellen van aardappelen. Het is gemalen, geplet, geraspt en gedroogd om het tot zetmeel te verwerken. Dit product kan worden gebruikt als verdikkingsmiddel (in plaats van bloem) om producten zoals maizena te vervangen omdat het hogere temperaturen verdraagt. Aardappelzetmeel is erg populair in Europa. Produceert u met aardappelzetmeel? Wij zijn gespecialiseerd met dit product en kunnen u helpen met het vinden van een oplossing voor uw specifiek productieproces.

Ons team van ervaren voedselspecialisten zijn echte experts. Heeft u een vraag over aardappelzetmeel of een ander voedingsproduct? Zij weten al uw vragen te beantwoorden. Met deze kennis houdt u alles in eigen huis en door onze slimme manier van werken kunnen wij ernaar streven om de beste te zijn en de innovatieve oplossing te vinden voor uw specifieke productieproces.

Zetmeel-aardappel
Zetmeel-aardappel

Zetmeel -aardappel procesapparatuur

Proceslijnen speciaal ontwikkeld voor het verwerken van aardappelzetmeel

Voor de verwerking van aardappelzetmeel hebben we de afgelopen decennia verschillende machines geïnnoveerd. Bijvoorbeeld de hamermolen, deze machine kan op maat gemaakt worden om te voldoen aan de strenge eisen van de voedingsmiddelenindustrie. Onze hamermolen heeft een zeer efficiënt maalproces gecombineerd met een laag geluidsniveau. Deze machine is ontwikkeld voor een korte wisseltijd door automatische zeefwisseling. Dit zorgt voor meer uptime / capaciteit.

Een andere machine is onze Pegasus® Mixer. Deze machine heeft een eigen ontwerp en hygiënische eigenschappen. Het is mogelijk om meerdere stappen uit te voeren, zoals mengen en nauwkeurig bevochtigen in slechts één enkele stap. Hierdoor is het mogelijk om een ​​hoge capaciteit te genereren in combinatie met een lage footprint. Deze eigenschappen maken de Pegasus® Mixer echt de beste optie voor producenten die met aardappelzetmeel werken.

De hamermolen en de Pegasus® Mixer zijn niet de enige machines die een succesvolle verwerkingslijn voor aardappelzetmeel hebben gecreëerd. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van machines en innovatieve verwerkingslijnen voor dit product.


VOORBEELDEN VAN INNOVATIEVE APPARATUUR GESCHIKT VOOR DE VERWERKING VAN AARDAPPELZETMEEL

Hamex Hamermolen 02
Big bag vulstations
Pegasus® 4500 Wingdoor
Monsternamesysteem
Feeder valve Dinnissen
Hamex hamermolen met semi automatisch zeefwisselsyteem open
monstername carrousel
Pegasus 4500 menger
Feeder valve overzicht

Our food processing solutions


Meer informatie
Het is voor ons niet mogelijk om al onze innovatieve machines en complete verwerkingslijnen voor aardappelzetmeel te laten zien,
Wilt u meer weten over onze ervaring of wat wij voor uw specifieke productieproces kunnen betekenen,
Neem dan gerust contact op met een van onze experts hieronder.

Erwin Vogelsangs

Contact

Anouk van Veen

Contact

Han Joosten

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Zetmeel-aardappel