Houtsnippers

Houtsnippers

We voegen waarde toe bij alles wat we doen

Houtsnippers zijn kleine stukken hout. Houtsnippers worden gevormd door grotere stukken hout zoals bomen, stronken enz. Te zagen of te versnipperen. Houtsnippers kunnen worden gebruikt als vaste brandstof of voor bemesting in de tuin. Produceert u met houtsnippers? Dinnissen kan u helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw productieproces.

Dankzij meer dan 70 jaar branche-ervaring en proceskennis kunnen de specialisten van Dinnissen Process Technology u een oplossing bieden die perfect past bij houtsnippers. Onze kennis, ervaring, slimme manier van werken en ambitie om de beste te zijn, stellen ons in staat de beste en meest innovatieve oplossing te vinden voor uw specifieke productieproces.

Houtsnippers procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor houtsnippers

Het verwerken van houtsnippers is bijna hetzelfde als het verwerken van houtpellets. De hamermolen is net als het proces van houtpellets de belangrijkste machine.
De hamermolen kan op maat gemaakt worden voor de strenge eisen van de sector. Met zijn efficiënte maalproces, laag geluidsniveau en korte wisseltijd door automatische zeefwissel is de hamermolen een zeer complete machine voor uw proces.

Dinnissen heeft in de loop der jaren meerdere succesvolle machines ontwikkeld voor het verwerken van houtsnippers. Hieronder vind je enkele foto's van de hamermolen en andere oplossingen voor het productieproces van houtsnippers.

Houtsnippers

HIERONDER ZIJN ENKELE OPLOSSINGEN VOOR HET verwerken VAN HOUTSNIPPERS

Hamex Hamermolen met automatisch zeefwisselsysteem
DinnoX hygiënische hamermolen open
Hamermolen
DinnoX hygienische hamermolen
Hamex Hamermolen nieuw
Pneumatisch transport testopstelling in D-innocenter
DinnoX hygienische hamermolen open V2

Our chemical process solutions


Meer informatie
Helaas kunnen we niet al onze projecten en machines publiceren, zoals u zult begrijpen.
Onze specialisten vertellen graag meer over hun ervaring met uw specifieke productieproces. Neem gerust contact met hen op.

Piet van Bommel

Contact

Juul Jenneskens

Contact

Robert Michels

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Houtsnippers