Muesli

Verwerking van muesli

Door kennis van de product eigenschappen kunnen we ons proces optimaliseren voor onze klanten

Muesli is voedsel gemaakt van graan en kan uit fruit bestaan. Granen zijn een rijke bron van vetten, oliën, eiwitten, mineralen, koolhydraten en vitamines. Muesli levert meer voedingsenergie dan welke andere graansoort dan ook. Het kan als ontbijtmaaltijd worden gebruikt. Dinnissen kan u zeker helpen als u op zoek bent naar een productieproces voor de verwerking van muesli.

Voor elk proces vinden wij altijd een passende oplossing. Ons team van ervaren voedselspecialisten zijn echte experts. Met onze kennis en ons streven om de beste te zijn, is het voor ons mogelijk om voor uw specifieke productieproces oplossingen te vinden en te ontwikkelen.

Muesli procesapparatuur

Verwerkingslijnen speciaal gericht op muesli

Dinnissen heeft veel succesvolle projecten opgeleverd voor de verwerking van muesli. Een van de meest geleverde machines is de Pegasus® Menger. De Pegasus Menger kan op maat worden gemaakt om te voldoen aan de strenge eisen in de voedingssector. Muesli wordt voorzichtig verwerkt in de menger, dit zorgt ervoor dat er geen stof en breuk optreedt, wat ons een beter bruikbaar product en een hogere opbrengst geeft. Het is mogelijk om een grote hoeveelheid vloeistoffen (tot 60% honing) toe te voegen met een zeer korte mengtijd waardoor er geen productgroei optreedt. Het feit dat meerdere stappen kunnen worden gedaan met slechts één enkele machine, maakt de Pegasus® Menger echt de beste optie voor producenten die met producten zoals granen werken.

Het is belangrijk voor ons om hoogwaardige verwerkingslijnen en machines aan onze klanten te leveren. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van hoogwaardige machines en verwerkingslijnen voor de verwerking van granen.

Muesli

Hieronder zijn voorbeelden weergegeven van machines en proceslijnen speciaal ontwikkelt voor het verwerken van muesli

Pegasus® 4500 Wingdoor
Monsternamesysteem
DIMA®-X 200-zakkenleger
Pegasus 4500 menger
Monsternamesysteem gedemonteerd
Big bag losstation met dima
Pegasus Mixer - PG-3000

Our food processing solutions


Meer informatie
Het is helaas niet mogelijk om al onze machines en proceslijnen te publiceren op deze pagina.
Mocht u interesse hebben in onze machines, proceslijnen of onze ervaring met muesli, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Frans Bakker

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Han Joosten

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Muesli