Rattenvergif

Rattenvergif

We voegen waarde toe bij alles wat we doen

Ratten zijn moeilijk te bestrijden met gif. Als ratten kleine insecten eten, wachten ze met de volgende om ervoor te zorgen dat ze niet ziek worden. Dus het rattenvergif dood de rat niet meteen. Ratten moeten het vergif 2 á 3 keer eten voordat ze doodgaan. Het duurt enkele dagen en dan treden er interne bloedingen op. Dat is hoe het gif werkt. Produceert u rattenvergif? Dinnissen helpt u graag om uw proces te optimaliseren!

Wij zijn Dinnissen en ons team van ervaren chemisch specialisten zijn echte experts. Ze weten alles van producten als rattengif. We zijn door de jaren heen blijven innoveren en hebben betere machines gemaakt. Met onze slimme manier van werken en onze ambitie om te worden vertrouwd door de beste, kunnen we de meest innovatieve oplossingen voor uw specifieke productieproces ontwikkelen en ontwerpen.

Rattenvergif procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor rattenvergif

We hebben verschillende machines ontwikkeld voor de verwerking van rattenvergif. Een daarvan is het big-bag vulstation. Deze machine heeft een hygiënisch ontwerp en is voorgevormd om de big-bag snel te vullen. In het station is een palletiseermachine geïntegreerd zodat deze op verschillende hoogtes gevuld kan worden.

Andere machines zijn de Pegasus® Mixer, Dima-Man voor het ledigen van zakken en het big-bag losstation. Door de jaren heen hebben we verschillende succesvolle projecten ontwikkeld over de hele wereld. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van machines die speciaal zijn ontworpen voor pesticiden.

Rattenvergif

ENKELE VAN ONZE ONTWIKKELDE MACHINES VOOR HET verwerken van rattenvergif

Pegasus Mixer - PG-3000
Big bag losstation met dima
Big bag vulstations
Pegasus® 4500 Wingdoor
Dinnissen wallpaper big bag
Pegasus 4500 menger

Our chemical process solutions


Meer informatie
Helaas is het niet mogelijk om meer projecten over rattengif te laten zien, zoals u zult begrijpen.
 Wilt u meer weten over onze ervaring met pesticiden? Aarzel niet en neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.
Zij helpen u graag bij uw specifieke productieproces.

Han Joosten

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Frans Bakker

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Rattenvergif