Vleeskuiken voer

We voegen waarde toe bij alles wat we doen

Vleeskuikenvoer is voer voor pluimvee op de boerderij. Deze kippen dienen volledig eiwitrijk voer te krijgen. Ze hebben 38 unieke voedingsstoffen nodig voor de beste groei. Dit kan worden bereikt met oplossingen van Dinnissen. Voor de vleeskuikenvoederindustrie hebben wij diverse machines ontwikkeld, bent u benieuwd welke?

We willen onze knowhow delen zodat productieprocessen wereldwijd kunnen worden verbeterd. Onze diervoerspecialistendirten alles van vleeskuikenvoer en het proces. De kennis die zij hebben, in combinatie met onze slimme manier van werken, stelt ons in staat de beste oplossingen voor uw proces te vinden.

Vleeskuikenvoer
Vleeskuikenvoer

Vleeskuiken voer procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor vleeskuiken voer

Dinnissen biedt een breed assortiment diervoeder specifieke verwerkings machines. Onze Pegasus® MG-Mixer, Pegasus® Vacuum Coater of ZE-8 bijvoorbeeld. Deze machines worden op maat gemaakt in de fabriek van Dinnissen en voldoen aan de eisen van de feed-industrie. De mengtijd is kort. Het mengproces is voorzichtig waardoor de temperatuur van het product tijdens het mengproces niet stijgt.

Dinnissen Process Technology heeft gewerkt aan verschillende projecten op het gebied van vleeskuikenvoer. We zorgen ervoor dat elke machine beter is dan de vorige, en we zijn beter dan gisteren. Doordat onze experts gedurende het hele project nauw samenwerken met onze klanten, kunnen we optimale oplossingen leveren. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van machines die wij hebben gemaakt voor de vleeskuikenvoederindustrie.


HIERONDER ENKELE FOTO'S VAN ONZE INNOVATIEVE MACHINES VOOR HET PROCES VAN VLEESVOEDERS

Pegasus® Vacuum Coater
Pegasus vacuum process
Pegasus 7500 menger
Pegasus 3000 menger
Pegasus Vacuum Coating process
Pegasus Vacuüm coater met sproeileiding

Our feed processing solutions


Meer informatie
Wilt u meer weten over onze oplossingen voor de verwerking van vleeskuikenvoer, of over onze machines?
Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij vertellen graag over onze ervaring en helpen u graag bij uw specifieke productieproces.

Robert Michels

Contact

Juul Jenneskens

Contact

Piet van Bommel

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Vleeskuikenvoer