Wei poeder procestechnologie

Het begrijpen van het product zorgt voor de juiste oplossing bij onze klanten

Wat is wei poeder? Wei poeder is een poeder dat eiwitten bevat die uit wei zijn geïsoleerd. Wei poeder bevat nuttige voedingsstoffen en is rijk aan smaak. Het wordt meestal gebruikt in eiwitsupplementen voor het menselijk lichaam tijdens sporten of zware oefeningen. Maakt u producten met wei poeder, dan kan Dinnissen u zeker helpen om de beste oplossing voor uw proces te vinden.

Wei moeten producten als wei poeder begrijpen als we onze klanten de juiste informatie of oplossing willen bieden. Het is soms een uitdaging om met de eigenschappen van de unieke producten om te gaan. Maar we hebben veel ervaring in de zuivelsector. Deze ervaring stelt ons in staat om altijd een innovatieve oplossing te vinden voor uw specifieke productieproces.

Wei poeder
Wei poeder

Wei poeder procesapparatuur

Machines en proceslijnen speciaal ontworpen voor wei poeder

n sommige gevallen moesten we out of the box denken en een compleet nieuwe en innovatieve verwerkingslijn ontwerpen. Dit maakte het mogelijk dat we een breed scala aan zuivel specifieke verwerkingsapparatuur kunnen aanbieden. Bijvoorbeeld onze monstername unit. De monstername unit is een machine om monsters van een andere machine van Dinnissen te batchen. Het heeft een hygiënisch ontwerp met een metaal detecteerbare zuiger. Dus als de metaal detecteerbare zuiger stukgaat, kan deze altijd in uw batch worden gevonden. Als u continu of slechts één batch in een bepaald tijdsbereik wilt bemonsteren is dat geen enkel probleem.

Hieronder enkele voorbeelden van deze monstername unit, andere machines en complete verwerkingslijnen voor het proces van wei poeder.


bekijk onderstaande afbeeldingen voor voorbeelden van machines en productielijnen voor de verwerking van wei poeder

DIMA®-X 200-zakkenleger
Pegasus® 4500 Wingdoor
Monsternamesysteem
Big bag vulstations
Pegasus® Mixers collectie
Vulkop big bag vulstation
Pegasus 3000 menger
Monsternamesysteem gedemonteerd
Big bag losstation met dima
Pegasus 4500 menger

Our dairy processing solutions


Meer informatie
Helaas is het niet mogelijk om al onze machines en projecten te publiceren, zoals u wellicht wel zult begrijpen.
Mocht u meer willen weten over onze ervaringen met wei poeder, voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met een van onze experts.

Han Joosten

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Frans Bakker

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Wei poeder