Motiverende en inspirerende werkomgeving

Dinnissen is wereldwijd toonaangevend bij de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor de handling van korrels, poeders en granulaten voor bedrijven in de food, dairy, petfood, feed en chemie. Momenteel werken er ruim 200 specialisten in een motiverende en inspirerende werkomgeving, waarbij alle machines en complete processen volledig in eigen huis worden ontwikkeld en geproduceerd.

Dinnissen is altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen, die willen werken binnen een financieel gezond bedrijf met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een bedrijf waar eigen initiatieven op gepaste wijze worden beloond en waar je de ruimte krijgt om technische richtingen te kiezen die bij jouw persoonlijke voorkeur passen.

Bij Dinnissen ben je tevens verzekerd van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een prettige professionele werkomgeving en mooie afwisselende projecten die wereldwijd worden ingezet.

Interesse? 

Stuur dan een korte motivatiebrief inclusief een volledig CV naar Bianca Trienekens: b.trienekens@dinnissen.nl. Deze wordt met grote belangstelling gelezen en je ontvangt snel antwoord. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook rechtstreeks bellen met Bianca Trienekens, via: +31 (0)77 - 467 3555.

Acquisitie naar aanleiding van openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.


Ons verhaal

In 1948 maakten wij onze eerste machine. Vandaag gebruiken miljarden mensen, elke dag producten die door Dinnissen-machines zijn aangeraakt. In 70 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een wereldleider in de procestechnologie van poeders, korrels en granulaten. Benieuwd hoe ons team dit voor elkaar kreeg? Bekijk onze bedrijfsvideo.

Meer informatie over Dinnissen BV

Wil jij werken bij een wereldleider?

Versterk ons team

Henk Kuijpers - Chief Executive Officer

We believe that simply wanting the best for our customers and employees is the best long-term strategy.

Henk Kuijpers - Chief Executive Officer