Motiverende en inspirerende werkomgeving

Dinnissen is wereldwijd toonaangevend bij de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor de handling van korrels, poeders en granulaten voor bedrijven in de food, dairy, petfood, feed en chemie. Momenteel werken er ruim 200 specialisten in een motiverende en inspirerende werkomgeving, waarbij alle machines en complete processen volledig in eigen huis worden ontwikkeld en geproduceerd.

Dinnissen is altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen, die willen werken binnen een financieel gezond bedrijf met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een bedrijf waar eigen initiatieven op gepaste wijze worden beloond en waar je de ruimte krijgt om technische richtingen te kiezen die bij jouw persoonlijke voorkeur passen.

Bij Dinnissen ben je tevens verzekerd van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een prettige professionele werkomgeving en mooie afwisselende projecten die wereldwijd worden ingezet.

openstaande vacatures

Engineering Dinnissen

Interesse? 

Stuur dan een korte motivatiebrief inclusief een volledig CV naar Bianca Trienekens: b.trienekens@dinnissen.nl. Deze wordt met grote belangstelling gelezen en je ontvangt snel antwoord. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook rechtstreeks bellen met Bianca Trienekens, via: +31 (0)77 - 467 3555.

Acquisitie naar aanleiding van openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.


Ons verhaal

In 1948 maakten wij onze eerste machine. Vandaag gebruiken miljarden mensen, elke dag producten die door Dinnissen-machines zijn aangeraakt. In 70 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een wereldleider in de procestechnologie van poeders, korrels en granulaten. Benieuwd hoe ons team dit voor elkaar kreeg? Bekijk onze bedrijfsvideo.

Meer informatie over Dinnissen BV


OPENSTAANDE VACATURES

Dinnissen BV

Manager Onderhoud

(locatie: Sevenum)

Door de gestage groei van de bedrijfsactiviteiten, ondersteund door recente ingebruikname van nieuwbouw faciliteiten, zijn we voor onze hoofdlocatie in Sevenum op zoek naar een ervaren engineer die bedrijf breed verantwoordelijk wordt voor onderhoud activiteiten.

Functieomschrijving

Als Manager Onderhoud ben je verantwoordelijk voor de technische toestand van al onze productie machines en de gebouw gebonden installaties. Daarnaast verzorg je de aansturing van de onderhoud medewerkers en ben je nauw inhoudelijk betrokken bij onderhoud vraagstukken. Je implementeert en optimaliseert de onderhoud processen en realiseert bedrijf breed een onderhoud beheersysteem. Gecombineerd met de groei strategie van ons bedrijf maakt deze functie afwisselend, dynamisch en uitdagend.

Verantwoordelijkheden en taken
 • Je staat aan de basis van het implementeren van een effectief preventief onderhoud programma waardoor verstoringen geminimaliseerd en de uptime gegarandeerd worden.
 • Je houdt je bezig met het optimaliseren van de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid van nieuwe en aanwezige installaties en verzorgt oorzaak analyses van storingen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het contractbeheer van externe partijen, reserve onderdelen en kalibratie beheer, zowel voor productie machines als gebouw gerelateerde installaties.
 • Je begeleidt en ondersteunt de collega’s van de technische dienst in het uitvoeren van preventief onderhoud en het oplossen van herhaalde en complexe verstoringen.
 • Je implementeert een onderhoud beheersysteem en zorgt ervoor dat al de machines en gebouw gebonden installaties hierin worden opgenomen.
 • Je werkt oplossingsgericht en creëert draagvlak voor verbeter-initiatieven, standaarden en verbeteren van onderhoud werkprocessen.
 • Je werkt samen met de teams van de verschillende productie managers en rapporteert aan de Operations Manager.

 

Functie-eisen

Voor deze positie zijn we op zoek naar een engineer die zijn passie voor techniek wil gaan combineren met leidinggeven aan een klein team en bedrijf breed opzetten/beheren van onderhoud processen. Vanuit jouw rol ben je zowel intern als extern aanspreekpunt op gebied van onderhoud en weet je de mensen op de juiste manier te motiveren en enthousiasmeren om de samenwerking binnen het team te stimuleren en de gemeenschappelijke doelen te bereiken.

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding in een werktuigbouwkundige, procestechnologische of ruime ervaring in een gelijkwaardige technische omgeving.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een engineering rol met het accent op onderhoud vraagstukken binnen de maak- of procesindustrie.
 • Goede kennis van de onderhoud processen in een beheer systeem is een pluspunt.
 • Je bent analytisch, daadkrachtig, durft initiatief te nemen en werkt gestructureerd.
 • Je beschikt over een proactieve en zelfstandige houding en bent stressbestendig.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré.
Contact

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een reactie inclusief CV naar HR manager Bianca Trienekens: b.trienekens@dinnissen.nl. Deze wordt met grote belangstelling gelezen en je ontvangt snel antwoord. Voor meer informatie over de vacature zelf kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Operations Manager Guus Verhaegh, via: +31 (0)77 - 467 3555.


Wil jij werken bij een wereldleider?

Versterk ons team

Henk Kuijpers - Chief Executive Officer

We believe that simply wanting the best for our customers and employees is the best long-term strategy.

Henk Kuijpers - Chief Executive Officer