Motiverende en inspirerende werkomgeving

Dinnissen is wereldwijd toonaangevend bij de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor de handling van korrels, poeders en granulaten voor bedrijven in de food, dairy, petfood, feed en chemie. Momenteel werken er ruim 240 specialisten in een motiverende en inspirerende werkomgeving, waarbij alle machines en complete processen volledig in eigen huis worden ontwikkeld en geproduceerd.

Dinnissen is altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen, die willen werken binnen een financieel gezond bedrijf met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een bedrijf waar eigen initiatieven op gepaste wijze worden beloond en waar je de ruimte krijgt om technische richtingen te kiezen die bij jouw persoonlijke voorkeur passen.

Bij Dinnissen ben je tevens verzekerd van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een prettige professionele werkomgeving en mooie afwisselende projecten die wereldwijd worden ingezet.

vacatures:

Engineering Dinnissen

Interesse? 

Stuur dan een korte motivatiebrief inclusief een volledig CV naar Bianca Trienekens: b.trienekens@dinnissen.nl. Deze wordt met grote belangstelling gelezen en je ontvangt snel antwoord. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook rechtstreeks bellen met Bianca Trienekens, via: +31 (0)77 - 467 3555.

Acquisitie naar aanleiding van openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.


Ons verhaal

In 1948 maakten wij onze eerste machine. Vandaag gebruiken miljarden mensen, elke dag producten die door Dinnissen-machines zijn aangeraakt. In 70 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een wereldleider in de procestechnologie van poeders, korrels en granulaten. Benieuwd hoe ons team dit voor elkaar kreeg? Bekijk onze bedrijfsvideo.

Meer informatie over Dinnissen BV


WERKEN BIJ DINNISSEN IN BEELD

Engineering

Productie

Service en installatie

Dinnissen BV

Technisch inkoper

(locatie: Sevenum)

Zorg jij ervoor dat goederen voor de juiste prijs, op tijd op de juiste plek zijn? Wil jij werken voor de beste en grootste voedselproducenten zoals Nestlé en Danone? En durf jij verantwoordelijkheid te dragen voor inkoopvolumes van 15 tot 20 miljoen?

Ben jij in staat om vernieuwing te brengen met respect voor de opgebouwde historie? Zet dan nu de volgende stap in jouw carrière als technisch inkoper bij Dinnissen.

OVER DINNISSEN

Dinnissen is een wereldwijd toonaangevende speler in procestechnologie in food, dairy, petfood, feed en chemie markten met ongeveer 240 vaste medewerkers. We zijn trots dat we mogen zeggen dat miljarden mensen (vrijwel iedereen op de hele wereld) in aanraking komen met producten die door een Dinnissen-productielijn zijn geweest.

We leveren machines en volledige turn-key projecten voor o.a. het mengen, zeven, malen, breken, transporteren en afvullen van poeders en granulaten. Onze filosofie daarbij is dat wij zoveel mogelijk disciplines binnen onze projecten in eigen huis hebben, zoals engineering, productie, montage, elektro, software en de volledige systeemintegratie. We hoeven zo min mogelijk te vertrouwen op anderen, en daarom kunnen onze klanten vertrouwen op ons.

Over de functie
Binnen het operationele proces van Dinnissen vervul jij als technisch inkoper een cruciale rol. Vanuit dit grote geheel wordt jouw belangrijkste opdracht om te zorgen dat goederen op tijd op de juiste plek zijn, voor de juiste prijs. Continuïteit van het inkoopproces is namelijk een voorwaarde voor een vlot lopend productieproces, een kwalitatief eindproduct en tijdige aflevering. 

Er zijn 3 inkoopstromen gevoed vanuit Magazijn, Engineering en Projectmanagement. Dit geeft al aan dat er een grote variëteit is in goederen die ingekocht worden. Dit betekent ook dat je met diverse stakeholders te maken hebt. Hier zal je ook een weg in moeten vinden. 

Het inkoopvolume bedraagt 15 tot 20 miljoen euro. Vanzelfsprekend heeft dit naast productie ook een hele impact op de financiële administratie. Je bent verantwoordelijk voor een juiste aanlevering van de benodigde informatie om geen hick-ups te krijgen in het bestelproces. Hierin word je ondersteund door een administratief assistent die de inkooporders verzorgt. 

Basis voor succes
Werklust, snel kunnen schakelen, feeling met digitalisering en pro actief communiceren zijn eigenschappen die we graag terug zien bij jou als kandidaat. Je hebt al ervaring als Technisch Inkoper of binnen een Supply Chain functie waarbij je je verder wilt specialiseren richting inkoop. 

Een HBO werk- en denkniveau spreekt in je voordeel. Je bent technisch onderlegt door opleiding of werkervaring. Je bent in staat om vernieuwing te brengen maar wel met respect voor de opgebouwde historie. 

Aanbod
Dinnissen biedt een full time baan. Bij Dinnissen ben je tevens verzekerd van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een prettige professionele werkomgeving en mooie afwisselende projecten die wereldwijd worden ingezet.

Interesse?
Stuur dan een korte motivatiebrief inclusief een volledig cv naar Bianca Trienekens: b.trienekens@dinnissen.nl. Deze wordt met grote belangstelling gelezen en je ontvangt snel antwoord. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook rechtstreeks bellen met Bianca, via: +31 (0)77 - 467 3555.

Vacature-06-22---Technisch-Inkoper-1---Dinnissen-lowres.jpg

Dinnissen BV

Vakantiekracht

(locatie: Sevenum)

vakantiewerk-poster-lr.jpg

Dinnissen is op zoek naar gemotiveerde vakantiemedewerkers voor diverse werkzaamheden in het magazijn. 

MEER INFORMATIE

Voor verdere informatie of vragen kun je contact opnemen met Marcel Bouwmans, m.bouwmans@dinnissen.nl of +31 (0)77 - 467 3555.

HEB JE INTERESSE?

Stuur dan een reactie inclusief cv naar Marcel Bouwmans: m.bouwmans@dinnissen.nl. Deze wordt met grote belangstelling gelezen en je ontvangt snel antwoord.


Dinnissen BV

Projectmanager (technisch)

(locatie: Sevenum)

Krijg jij energie van het leiden van complexe projecten over de hele wereld? Wil jij werken voor de beste en grootste voedselproducenten zoals Nestlé en Danone? En ben jij geen ‘klassieke manager’, maar een leider die recht op zijn doel af gaat en technisch en strategisch zijn mannetje staat?

Ben je recht door zee? Ga je door het vuur voor jouw projecten? En zijn verantwoordelijkheid, eigenaarschap, hard werken en vrijheid jou op het lijf geschreven? Zet dan nu voor de volgende stap in je carrière als strategisch projectmanager bij Dinnissen.

Over Dinnissen

Dinnissen is een wereldwijd toonaangevende speler in procestechnologie in food, dairy, petfood, feed en chemie markten met ongeveer 240 vaste medewerkers. We zijn trots dat we mogen zeggen dat miljarden mensen (vrijwel iedereen op de hele wereld) in aanraking komen met producten die door een Dinnissen-productielijn zijn geweest.

We leveren machines en volledige turn-key projecten voor o.a. het mengen, zeven, malen, breken, transporteren en afvullen van poeders en granulaten. Onze filosofie daarbij is dat wij zoveel mogelijk disciplines binnen onze projecten in eigen huis hebben, zoals engineering, productie, montage, elektro, software en de volledige systeemintegratie. We hoeven zo min mogelijk te vertrouwen op anderen, en daarom kunnen onze klanten vertrouwen op ons.

VERANTWOORDELIJKHEDEN EN TAKEN
 • Je zet de klant en jouw projecten altijd op 1
 • Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van complete projecten, van verkoop tot definitieve oplevering bij onze klant
 • Je bewaakt de planning en de financiële voortgang van een project zowel binnen de interne organisatie als richting klanten
 • Samen met projectengineers en elektro engineers ben je verantwoordelijk voor de technische en procesmatige uitvoering van een project
 • Je begeleidt de uitbestede trajecten van machines welke binnen een project benodigd zijn en verzorgt de afnames. 
 • Je begeleidt de afname van onze projecten met klanten bij ons op locatie in Sevenum
 • Je organiseert de on-site activiteiten bij onze klanten voor installatie en inbedrijfname en je bent in nauw contact met onze monteurs en onderaannemers
 • Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van eventueel meer- en minderwerk op een project in samenspraak met de accountmanager
 • Je communiceert in deze functie direct met de directie
 
FUNCTIE-EISEN
 • Je bent een teamspeler en kunt goed samenwerken en leidinggeven aan een projectgroep
 • Je kunt goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Je bent technisch geïnteresseerd en bereid je kennis verder te verbreden in ons vakgebied
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je hebt een flexibele instelling als de werkzaamheden daarom vragen en bent woonachtig in de regio.
 • Je bent commercieel
 • Je vindt het niet erg om soms in het buitenland te verblijven voor het bespreken van de projecten met onze eindklanten
 • Je hebt basiskennis van normeringen zoals o.a. Machinerichtlijnen, CE en NEN-normen, ervaring met ATEX is een pre
 • Je bent hbo/wo opgeleid
 • Je beheerst Nederlands, Engels en Duits in woord en schrift
MEER INFORMATIE

Voor verdere informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met:
Chris Cleven, manager projectengineering via c.cleven@dinnissen.nl of +31 (0)77 - 467 3555.

Eerst meer weten over werken bij Dinnissen? Lees dan hier verder of bekijk onze bedrijfsvideo.

HEB JE INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?

Stuur dan een reactie inclusief cv naar HR-manager Bianca Trienekens: b.trienekens@dinnissen.nl. Deze wordt met grote belangstelling gelezen en je ontvangt snel antwoord.

Vacature-02-22---Projectmanager-Technisch---Dinnissen.jpg

Dinnissen BV

(Project) Engineer

(locatie: Sevenum)

Krijg jij energie van het tekenen en rekenen in SolidWorks? En wil je geen minuut van je leven meer verspillen aan randzaken als het maken van stuk- en productielijsten? Kom dan werken als constructeur bij Dinnissen. Hier zijn alle routinetaken geautomatiseerd en doen engineers de hele dag waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden.

Wil jij vanuit Sevenum machines en complete productielijnen engineeren voor de beste en grootste voedselproducenten van de wereld? En dat in een jong en gezellig engineeringsteam met collega’s uit de buurt? Lees dan verder!

Over Dinnissen

Dinnissen is een wereldwijd toonaangevende speler in procestechnologie in food, dairy, petfood, feed en chemie markten met ongeveer 240 vaste medewerkers. We zijn trots dat we mogen zeggen dat vrijwel iedereen, op de hele wereld, in aanraking komt met producten die door een Dinnissen-productielijn zijn geweest. Denk hierbij aan producten van klanten zoals Nestlé en Danone. 

We leveren machines en volledige turn-key projecten voor o.a. het mengen, zeven, malen, breken, transporteren en afvullen van poeders en granulaten. Onze filosofie daarbij is dat wij zoveel mogelijk disciplines binnen onze projecten in eigen huis hebben, zoals engineering, productie, montage, elektro en software. Als engineer bij Dinnissen kun je dus zien wat je tekent..

EEN COMPLETE CARRIÈRE BINNEN ÉÉN BEDRIJF

Ben je op zoek naar een complete carrière binnen één bedrijf? Dan is constructeur/projectengineer bij Dinnissen de perfecte start. Vanuit deze functie zijn er doorgroeimogelijkheden zowel binnen de afdeling engineering als naar andere afdelingen binnen Dinnissen aangezien wij alle competenties voor het uitvoeren van projecten in eigen huis hebben. Bij Dinnissen blijf je jezelf ontwikkelen en kun je uitgroeien tot een expert in jouw vakgebied. Er liggen zoveel groeikansen - op alle vlakken - dat we je geen baan, maar een volledige loopbaan kunnen bieden. Je krijgt de kans om een technische richting te kiezen die bij jouw persoonlijke voorkeur past.

VERANTWOORDELIJKHEDEN EN TAKEN
 • Je bent verantwoordelijk voor de technische uitvoering van machines en productielijnen
 • Je selecteert de benodigde inkoopdelen en materialen met certificaten volgens de gestelde eisen
 • Op basis van een eisenpakket van de klant teken je een werkende machine of productielijn
 • Je maakt sterkte en proces berekeningen
 • Je maakt technische 2D-tekeningen van het 3D model - voor zover nodig want veel gebeurt al direct in 3D
WAT JE BIJ DINNISSEN NIET HOEFT TE DOEN
 • Bij Dinnissen zijn veel routinematige taken geautomatiseerd. Dat betekent dat je met de leuke kant van SolidWorks kunt houden. Dit hoef je allemaal niet te doen:
  • Stuklijsten maken
  • Productielijsten maken (denk aan zaag- en snijlijsten)
  • Inkooplijsten maken
  • Productiepakketten samenstellen voor werkvoorbereiding
FUNCTIE-EISEN
 • Je kunt goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Je bent een teamspeler en kunt dus goed samenwerken in projecten
 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding in werktuigbouwkunde of een vergelijkbare achtergrond
 • Werkervaring is een pre maar niet noodzakelijk, afhankelijk van je ervaring wordt jouw functie ingedeeld
 • Je wordt blij van SolidWorks
 • Je hebt basiskennis van sterkte- en krachtenberekeningen (voor constructies en aandrijvingen)
 • Je hebt een flexibele instelling en het is een pre als je in de regio woont
 • VCA-VOL is een pre
 • Je beheerst Nederlands en Engels in woord en schrift en Duits is een pre
MEER INFORMATIE

Voor verdere informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met:
Chris Cleven, manager projectengineering via c.cleven@dinnissen.nl of +31 (0)77 - 467 3555.

Eerst meer weten over werken bij Dinnissen? Lees dan hier verder of bekijk onze bedrijfsvideo.

HEB JE INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?

Stuur dan een reactie inclusief cv naar HR-manager Bianca Trienekens: b.trienekens@dinnissen.nl. Deze wordt met grote belangstelling gelezen en je ontvangt snel antwoord.

Vacature-02-22---Projectengineer-1---Dinnissen.jpg
Dinnissen BV

Process Engineer

(locatie: Sevenum)

Wil jij machines en complete productielijnen in bedrijf stellen voor de beste en grootste voedselproducenten van de wereld? Lees dan verder!

Over Dinnissen

Dinnissen is een wereldwijd toonaangevende speler in procestechnologie in food, dairy, petfood, feed en chemie markten met ongeveer 240 vaste medewerkers. We zijn trots dat we mogen zeggen dat vrijwel iedereen, op de hele wereld, in aanraking komt met producten die door een Dinnissen-productielijn zijn geweest. Denk hierbij aan producten van klanten zoals Nestlé en Danone. 

We leveren machines en volledige turn-key projecten voor o.a. het mengen, zeven, malen, breken, transporteren en afvullen van poeders en granulaten. Onze filosofie daarbij is dat wij zoveel mogelijk disciplines binnen onze projecten in eigen huis hebben, zoals engineering, productie, montage, elektro en software. Als engineer bij Dinnissen kun je dus zien wat je tekent..

VERANTWOORDELIJKHEDEN EN TAKEN
 • Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het specificeren van het productieproces en het in bedrijf stellen van onze machines en installaties.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het FDS (Functional Design Specification) van onze installaties.
 • Je onderhoudt contact met zowel het afdelingshoofd, het projectteam en de klant t.b.v. voortgang van het project en het resultaat.
 • Je stelt de benodigde (project-)documentatie op en verzorgt o.a. de bedieningshandleiding.
 • Je neemt de installaties in bedrijf a.d.h.v. het functioneel ontwerp in samenwerking met collega’s en/of de klant in binnen- en buitenland .
 • Je geeft trainingen aan klanten m.b.t. het bedienen, onderhouden en instellen van onze installaties.
 • Je blijft betrokken bij het oplossen van storingen of het optimaliseren van het proces.
FUNCTIE-EISEN
 • Je bent een teamspeler en kunt dus goed samenwerken met collega’s.
 • Je denkt altijd klantgericht en hebt de drive om continu te verbeteren.
 • Je hebt voldoende proces-technische kennis en praktische ervaring op het gebied van machines en productieprocessen.
 • Je vindt het geen bezwaar om geregeld in het buitenland (wereldwijd) te verblijven voor het testen en in bedrijf nemen van machines en installaties bij onze klanten.
 • Je hebt een flexibele instelling als de werkzaamheden daarom vragen.
 • Je hebt een relevante opleiding op HBO niveau (b.v. werktuigbouwkunde of procestechnologie)
 • Kennis van de Engelse taal in woord en schrift is noodzakelijk.
 • Ervaring op dit vakgebied is zeker een pré, maar ook starters nodigen we uit om te reageren.

MEER INFORMATIE
Voor verdere informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met:
Stan Wilmer, manager elektro & inbedrijfname
s.wilmer@dinnissen.nl
+31 (0)77 - 467 3555.

HEB JE INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?
Stuur dan een reactie inclusief CV naar HR manager Bianca Trienekens: b.trienekens@dinnissen.nl. Deze wordt met grote belangstelling gelezen en je ontvangt snel antwoord.


Dinnissen BV

Service Coördinator

(locatie: Sevenum)

Vanwege het beschikbaar komen van een positie op de afdeling service zijn we per direct op zoek naar een Service Coördinator. Het betreft hier een zeer gevarieerde en dynamische job waarbij klantcontact zowel intern als extern centraal staan. Samen met het service team regel en coördineer jij de service inzetten die nodig zijn bij onze klanten.

Verantwoordelijkheden en taken:
 • Als service coördinator ben je samen met het service team mede verantwoordelijk voor een gestroomlijnde opvolging van de service aanvragen;
 • Je bereidt inspectierapporten voor volgens het Dinnissen format en bespreekt die voorafgaand aan het servicebezoek met de service technicus. Na de inspectie controleer je de rapportage voordat deze naar de klant wordt gestuurd en bereid je e.e.a. voor t.b.v. de opvolging;
 • Je ondersteunt bij het voorbereiden van eventuele reizen van montage- en service medewerkers;
 • Je coördineert service inzetten in samenspraak met collega’s en bespreekt dit met externe klanten;
 • Je bereidt mede het papierwerk voor m.b.t. monteurs en service medewerkers bij service inzetten;
 • Je neemt deel aan besprekingen en zoekt op aanvraag van collega’s gegevens bij elkaar t.b.v. de facturering van service inzetten.
Functie-eisen:
 • MBO en/of HBO werk en denk niveau; liefst met werktuigbouwkundige opleiding en met ervaring in de machinebouw;
 • Je bent oplossingsgericht en bestand tegen periodiek hogere werkdruk. In deze context sta je er echter nooit alleen voor;
 • Je bent een teamspeler en flexibel ingesteld;
 • Klantgericht kunnen denken en daarmee dus niet klant gezwicht handelend;
 • Uiteraard kunnen omgaan met een PC en gerelateerde programma’s (Word, Excel, Outlook, etc);
 • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.
Contact

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een motivatiebrief inclusief CV naar HR manager Bianca Trienekens: b.trienekens@dinnissen.nl.


Dinnissen BV

Service Werkvoorbereider

(locatie: Sevenum)

Vanwege de toenemende groei in de verkoop van spare parts zijn we per direct op zoek naar een Service Werkvoorbereider.

Verantwoordelijkheden en taken:
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het voorbereidende werk t.b.v. de offerte stroom van de service afdeling;
 • Je zoekt technische zaken uit die vertaald kunnen worden naar een aanbieding; dat betekent het kunnen lezen en begrijpen van 3D tekeningen gemaakt in Solid Works en kunnen omgaan met een ERP- systeem; bij voorkeur Ridder IQ;
 • Je voert ook orders in het systeem in en bewaakt mede de voortgang.
Functie-eisen:
 • MBO en/of HBO werk en denk niveau; bij voorkeur met werktuigbouwkundige opleiding en met ervaring in de machinebouw;
 • Je bent een teamspeler en flexibel ingesteld en werkt nauwgezet;
 • Uiteraard kunnen omgaan met een PC en gerelateerde programma’s (Word, Excell, Outlook, etc);
 • Kennis van het ERP-systeem Ridder IQ is een pré;
 • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.
Contact

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een motivatiebrief inclusief CV naar HR manager Bianca Trienekens: b.trienekens@dinnissen.nl.


Dinnissen BV

Assemblagemedewerker 

(locatie: Sevenum)

Door de gestage groei van de bedrijfsactiviteiten, ondersteund door recente ingebruikname van nieuwbouw faciliteiten, zijn we voor onze productielocatie in Sevenum op zoek naar assemblage medewerkers om machine (onderdelen) en opstellingen te assembleren.

Je functie
 • Samenbouwen van onderdelen tot complete machines.
 • Nagaan of de vereiste onderdelen alsmede hulpmaterialen in juiste kwantiteit en kwaliteit aanwezig zijn.
 • Opstellen, uitlijnen en samenbouwen van de onderdelen tot complete machines.
 • Zonodig pas maken van onderdelen.
 • Uitvoeren van metingen m.b.v. bijv. waterpas, micrometer, rolmaat, schuifmaat.
 • Inregelen en afstellen van (onderdelen van) de machine en het controleren van de juiste werking.
 • Demonteert machines en installaties in geval van revisiewerkzaamheden en legt indien nodig de montagevolgorde vast.
 • Het mechanisch opbouwen van een totale opstelling t.b.v. een afname door de klant.
 • Coderen a.d.h.v. een P&ID van een geheel project
 
Profiel
 • Je bent een “teamspeler” en kunt dus goed samenwerken met collega’s.
 • Je wilt kwaliteit leveren en denkt altijd klantgericht.
 • Je hebt voldoende kennis en praktische ervaring op assemblage-gebied.
 • Je kunt goed tekening lezen.
 • Je hebt minimaal een technische MBO opleiding genoten.
Wat bieden wij jou?
 • Uitdagend werk waarin je een verscheidenheid aan machines samenstelt en afstelt.
 • Mogelijkheid tot zelfontwikkeling en –ontplooiing, evt. versterkt door het volgen van (interne) cursussen.
 • Bewijs je jezelf, dan heb je zicht op een mooie toekomst bij een sterk groeiend bedrijf.
Contact

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een motivatiebrief inclusief CV naar HR manager Bianca Trienekens: b.trienekens@dinnissen.nl. Voor meer informatie over de vacature zelf kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Productie Manager Assemblage, montage en service Johan Hermans, via: +31 (0)77 - 467 3555.


Dinnissen BV

Ondersteunend assemblagemedewerker 

(locatie: Sevenum)

Door de gestage groei van de bedrijfsactiviteiten, ondersteund door recente ingebruikname van nieuwbouw faciliteiten, zijn we voor onze productielocatie in Sevenum op zoek naar medewerkers ter ondersteuning van de assemblage afdeling.

Je functie
 • Logistieke ondersteuning van de afd. assemblage.
 • Machines/ onderdelen transport gereed maken.
 • Verpakken van geassembleerde onderdelen/ machines.
Je profiel
 • Je bent een “teamspeler” en kunt dus goed samenwerken met collega’s.
 • Je wilt kwaliteit leveren en denkt altijd klantgericht.
 • Naast het omgaan met onze stalen/RVS machines en –onderdelen heb je affiniteit met hout t.b.v. het maken van de juiste pallets/ frames.
 • Je hebt minimaal een technische VMBO opleiding genoten.
Wat bieden wij jou?
 • Uitdagend werk waarin je een verscheidenheid aan machines en –onderdelen voorbij ziet komen.
 • Mogelijkheid tot zelfontwikkeling en –ontplooiing, evt. versterkt door het evt. volgen van (interne) cursussen.
 • Bewijs je jezelf, dan heb je zicht op een mooie toekomst bij een sterk groeiend bedrijf.
Contact

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een motivatiebrief inclusief CV naar HR manager Bianca Trienekens: b.trienekens@dinnissen.nl. Voor meer informatie over de vacature zelf kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Productie Manager Assemblage, montage en service Johan Hermans, via: +31 (0)77 - 467 3555.


Dinnissen BV

Electrical support engineer


Door de gestage groei van onze bedrijfsactiviteiten zijn we voor de afdeling service & automation op zoek naar een electrical (support) engineer.

Verantwoordelijkheden en taken
 • Als electrical engineer ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de automatisering van onze machines en installaties.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het kwalitatief goed afleveren van de o.a. PLC-besturingen en HMI-ontwerp.
 • Je modificeert en programmeert besturingen van de machines en installaties o.b.v. functionele beschrijvingen.
 • Je onderhoudt contact met zowel het afdelingshoofd, het projectteam en de klant t.b.v. voortgang en het resultaat.
 • Je stelt de benodigde (project-) documentatie op en verzorgt (mede) de bedieningshandleiding.
 • Je voert a.d.h.v. het functioneel ontwerp testen uit op de juiste besturingstechnische werking.
 • Als electrical support engineer ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen in de besturingen van de systemen bij onze klanten. Dit doe je samen met je collega’s.
 • Je onderhoudt contact met de klant totdat de storing naar tevredenheid is opgelost.
Functie-eisen
 • Je bent een “teamspeler” en kunt dus goed samenwerken met collega’s.
 • Je denkt altijd klantgericht en hebt de drive om continu te verbeteren.
 • Je hebt voldoende kennis en praktische ervaring op het gebied van PLC’s en HMI’s. Siemens TIA-portal en/ of Allen Bradley RSLogix is een pré.
 • Je vindt het geen bezwaar om geregeld in het buitenland te verblijven voor het testen en in bedrijf nemen van machines en installaties bij onze klanten.
 • Je hebt een flexibele instelling als de werkzaamheden daarom vragen en bent woonachtig in de regio.
 • Je hebt een elektrotechnische opleiding op HBO niveau.
Meer informatie

Voor verdere informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met: Stan Wilmer, manager service & automation
s.wilmer@dinnissen.nl
+31 (0)77 - 467 3555.

Heb je interesse in deze functie?

Stuur dan een reactie inclusief CV naar HR manager Bianca Trienekens: b.trienekens@dinnissen.nl. Deze wordt met grote belangstelling gelezen en je ontvangt snel antwoord.


Dinnissen BV

Samensteller / lasser machines en lassamenstellingen


Door de gestage groei van onze bedrijfsactiviteiten zijn we opzoek naar samenstellers / lassers machines en lassamenstellingen voor onze productiefaciliteit waar zowel staal als RVS lassamenstellingen gerealiseerd worden.

Verantwoordelijkheden en taken
 • Volgens tekening samenstellen van machines en lassamenstellingen zowel RVS als staal.
 • Lassen van machines en lassamenstellingen zowel TIG als MAG.
 • Je bent verantwoordelijk voor het kwalitatief goed afleveren van eigen gemaakte machines en lassamenstellingen.
 • Je werkt in een groep van medewerkers, geleid door een voorwerker, waarin je met een team van 2 á 3 directe collega's eigen projecten realiseert.
 • Je wordt intern verder opgeleid tot allround samensteller / lasser van machines en lassamenstellingen.
 • Je bent bereid om een stap extra te zetten wanneer dit gevraagd wordt.
 • Je maakt deel uit van het lassamenstellingen productie team en jou leidinggevende is de Productie Manager lassamenstellingen.
Functie-eisen
 • Je bent een teamspeler en kunt dus goed samenwerken met collega’s.
 • Je wilt kwaliteit leveren en denkt altijd klantgericht.
 • Je hebt voldoende kennis en praktische ervaring op lasgebied.
 • Je kunt goed tekening lezen.
 • Je hebt minimaal een technische MBO opleiding genoten, of hebt een afgeronde VMBO opleiding en bent bereid BBL te volgen.
Meer informatie

Voor verdere informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met:
Productie Manager lassamenstellingen Luuk Haenen via:
+31 (0)77 - 467 3555.

Heb je interesse in deze functie?

Stuur dan een reactie inclusief CV naar HR manager Bianca Trienekens: b.trienekens@dinnissen.nl. Deze wordt met grote belangstelling gelezen en je ontvangt snel antwoord.


Dinnissen BV

Productiemedewerker halffabricaten

(locatie: Sevenum)

Door de gestage groei van de bedrijfsactiviteiten, ondersteund door recente ingebruikname van nieuwbouw faciliteiten, zijn we voor onze productielocatie in Sevenum op zoek naar een productiemedewerker op de afdeling halffabricaten.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Op deze afdeling worden halffabricaten geproduceerd uit zowel plaat- als stafmateriaal gebruik makend van diverse bewerkingen zoals lasersnijden, ontbramen, kanten, walsen, zagen, draaien, frezen, etc.

VERANTWOORDELIJKHEDEN EN TAKEN
 • Je zult werkzaamheden verrichten in verschillende productiestappen: uitrapen van laser gesneden onderdelen, geautomatiseerd ontbramen en geautomatiseerd printen van QR codes.
 • Je zult werkzaamheden verrichten in kader van interne logistiek en algemene housekeeping van de productie omgeving.
 • Je bent verantwoordelijk voor de juiste bediening van de machines en verzorgt ook de eerste lijn onderhoud werkzaamheden, zoals het verwisselen van slijpbanden en reinigen.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het op tijd en kwalitatief goed afleveren van halffabricaat delen.
 • Je maakt deel uit van het halffabricaat productie team, hebt een voorwerker en jouw leidinggevende is de Productie Manager halffabricaten.
FUNCTIE-EISEN
 
 • Je bent een “teamspeler” en kunt dus goed samenwerken met collega’s.
 • Je hebt de bereidheid om een extra stap te zetten als de situatie hier om vraagt.
 • Je bent stressbestendig.
 • Je hebt minimaal een technische MBO-2 opleiding genoten.
 • Je bent in het bezit van heftruck rijbewijs.
CONTACT

Voor meer informatie of wanneer je vragen hebt over deze vacature kun je contact opnemen met:
Roel van den Beuken, Productiemanager.
r.vandenbeuken@dinnissen.nl.
+31 (0)77 - 467 3555.

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een reactie inclusief CV naar HR manager Bianca Trienekens: b.trienekens@dinnissen.nl. Deze wordt met grote belangstelling gelezen en je ontvangt snel antwoord.


Dinnissen BV

CNC draaier

(locatie: Sevenum)

Door de gestage groei van de bedrijfsactiviteiten, ondersteund door recente ingebruikname van nieuwbouw faciliteiten, zijn we voor onze productielocatie in Sevenum op zoek naar een CNC draaier.

Functieomschrijving

Als CNC draaier werk je zelfstandig aan een machine. Je bent verantwoordelijk voor de hulp en (span)gereedschappen die nodig zijn voor de bewerkingen. Daarnaast ga je aan het werk met het programmeren aan de machine. Aan de draaibank maak je zowel eenvoudige als gecompliceerde werkstukken in diverse afmetingen, van klein tot groot! Bij Dinnissen wordt maatwerk geproduceerd, het is geen serie productie. 

Verantwoordelijkheden en taken
 • Het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van CNC draaibanken met Fanuc besturing. Dit doe je aan de hand van tekeningen en werk instructries.
 • Het draaien van delen en enkelstuks, met een sterke variatie in afmeting, bewerkingstijd en complexiteit.
 • Zorg dragen voor de productie van een kwalitatief hoogwaardig product met een hoog afbreuk risico. Je bent verantwoordelijk voor de producten die je maakt.
Functie-eisen

Belangrijk is dat je een basis hebt op het gebied van CNC draaien. Je bent in staat aan de hand van tekeningen en instructies zelfstandig de benodigde programma’s te schrijven. Het gaat dus niet om personen die uitsluitend parameters kunnen aanpassen. We zoeken een medewerker voor de volgende bewerkingsmachines: 

 • Puma 700 XLY met een klauwplaat van 600 mm met programmeerbare C-as en Y-as.
 • Puma 400 LM met een klauwplaat van 400 mm, maximale capaciteit van ca. 450mm rond.
 • Lynx draaibank voor “klein” draaiwerk
CONTACT

Voor meer informatie of wanneer je vragen hebt over deze vacature kun je contact opnemen met:
Roel van den Beuken, Productiemanager.
r.vandenbeuken@dinnissen.nl.
+31 (0)77 - 467 3555.

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een reactie inclusief CV naar HR manager Bianca Trienekens: b.trienekens@dinnissen.nl. Deze wordt met grote belangstelling gelezen en je ontvangt snel antwoord.

Wil jij werken bij een wereldleider?

Versterk ons team

Henk Kuijpers - Chief Executive Officer

We believe that simply wanting the best for our customers and employees is the best long-term strategy.

Henk Kuijpers - Chief Executive Officer