Dinnissen BV

OP ZOEK NAAR EEN WERKPLEK? WE ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR LAS TALENT.

Bekijk onze vacatures

Bij Dinnissen blijf je groeien

Om elke dag sneller en slimmer te werken, is het vinden, trainen en behouden van het beste talent cruciaal. Dinnissen stelt loopbaanplannen op met haar werknemers om hen te helpen zich te ontwikkelen. Dinnissen stippelt daarom liever een plan met iemand uit, zodat die zich binnen het bedrijf kan ontwikkelen en vaardigheden leert die precies passen haar manier van werken. 

Door interne cursussen schoolt Dinnissen talenten verder bij, het is mooi om nieuwe jongens alle facetten van het vak te laten zien. Van assembleren en lassen van machines tot het maken van halffabrikaten. De jongens specialiseren zich vervolgens in een richting van ons bedrijf en volgen interne cursussen. Zo is binnen de food de afwerkingsnormering anders dan binnen de feed. Ieder specialisme vraagt wat dat betreft om een andere aanpak. 

DSC_0735 miekes goedkeuring.JPG

Interne lascursus

Dinnissen biedt de mogelijk tot het volgen van interne las cursussen. Talenten worden opgeleid tot niveau 2 en kunnen daar bij Dinnissen een certificaat voor behalen. Dit is uniek, er zijn geen bedrijven met een vergelijkbare filosofie in de regio. Dinnissen biedt ook de mogelijkheid om verder op te leiden tot niveau 3 of 4. De interne lascursus gaat zowel over TIG-lassen als MAG lassen.

Interne docent van de lascursus is Giel Philipsen. In eerste instantie is Giel Philipsen zelf een opleiding begonnen om niveau 2,3 en 4 te behalen. Op dat moment bood Dinnissen nog geen interne lascursussen aan. Naast niveau 2,3 en 4 heeft hij de opleiding visueel lasinspecteur afgerond. De laswereld is klein en tijdens het afronden van de IWP en IWT opleiding was het de vraag of Giel zelf cursussen wilde gaan geven. ‘Ik wilde zelf altijd al leraar worden’, aldus Giel. Daarom was dit een project die hij graag wilde oppakken binnen Dinnissen. 

carrière starten bij Dinnissen Process Technology?

Bekijk onze vacatures

Enthousiaste lassers en hoge kwaliteit

‘Het is mooi om te zien waar we toen waren en waar we nu heen gaan’ zegt Giel. De kwaliteit van het laswerk gaat sterk omhoog, de jongens zijn erg enthousiast en de waardering is groot. Met de interne lascursussen willen we Dinnissen naar een nog hoger niveau tillen betreft laswerkzaamheden. Het doel is om een stabiele basis te hebben, het lassen gelijk te trekken op één niveau en talenten specifiek voor speciale laswerkzaamheden opleiden. We willen dat onze talenten echt wat leren tijdens hun tijd bij Dinnissen en zich binnen ons bedrijf verder willen ontwikkelen.

DSC_0758--Giel-(web).jpg
Dinnissen BV

Wil jij werken en leren bij een wereldleider?

versterk ons team

Henk Kuijpers - Chief Executive Officer

We believe that simply wanting the best for our customers and employees is the best long-term strategy.

Henk Kuijpers - Chief Executive Officer