Zetmeel -mais

Wij zijn wereldleiders in de voedselindustrie 

Maïszetmeel (of maïsmeel) is zetmeel dat wordt geproduceerd uit maïskorrels, gewonnen uit het endosperm van maïs. Dit poeder kan worden gebruikt als bindmiddel om voedselproducten in de keuken te verdikken. Maïszetmeel heeft twee keer zoveel verdikkingsvermogen als het gebruikelijke meel. Dinnissen heeft veel ervaring met dit product en kan u helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke productieproces.

We hebben veel ervaring met maïszetmeel, andere zetmelen en voedingsproducten. De kennis van de afgelopen decennia helpt ons om een hoger technisch kennisniveau te creëren in combinatie met onze slimme manier van werken. Hierdoor zijn wij in staat om met innoverende oplossingen voor uw productieproces te komen.

Zetmeel-maïs
Zetmeel-maïs

Zetmeel -mais procesapparatuur

Proceslijnen speciaal geïnnoveerd voor maïs zetmeel

We hebben een breed scala aan voeding specifieke verwerkingsmachines. Een van deze machines is ons big-bag vulstation. Deze machine heeft een hygiënisch ontwerp om te voldoen aan de strenge eisen voor de foodsector. Voor het vullen worden de big-bags voorgevormd om de beste vulresultaten te krijgen. De geïntegreerde heftafel maakt het mogelijk om big-bags op verschillende hoogtes te vullen.

Een andere machine is de Pegasus® menger. Ook deze machine kan op maat gemaakt worden voor de eisen van de foodsector. Het feit dat er meerdere stappen tegelijk kunnen worden gedaan met deze machine, maakt het echt de beste optie voor producenten die met cacao werken.

Het big-bag vulstation en de Pegasus® menger zijn niet de enige machines in de voedingsindustrie. Hieronder staan enkele voorbeelden van machines en verwerkingslijnen die zijn ontwikkeld voor de verwerking van maïszetmeel.


Onderstaand zijn voorbeelden weergegeven van machines en proceslijnen voor het verwerken van zetmeel van maïs

Hamex Hamermolen 02
Big bag vulstations
Pegasus® 4500 Wingdoor
Monsternamesysteem
Feeder valve Dinnissen
Hamex hamermolen met semi automatisch zeefwisselsyteem open
monstername carrousel
Pegasus 4500 menger
Feeder valve overzicht

Our food processing solutions


Meer informatie
Helaas is het voor ons niet mogelijk om al onze complete verwerkingslijnen en machines publiekelijk te tonen,
Als u meer wilt weten over onze decennia lange ervaringen of wat wij voor uw specifieke proces kunnen betekenen,
Neem gerust contact op met een van onze experts, zij helpen u graag verder!

Anouk van Veen

Contact

Frans Bakker

Contact

Han Joosten

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Zetmeel-maïs